Gy, I. K.

Gyakori kérdések a SNight horkolásgátlóval kapcsolatban

A készüléket egyszerű használni, az alsó felső síneket a megfelelő fogívre kell helyezzük. Fontos odafigyelnünk, hogy az oldalsó csatlakozók fel legyenek csatolva.

A készülék általában azonnal hatásosnak bizonyult, de az estek kis százalékában kellett egy maximum két hét amíg beállt a megfelelő működés. 3-4 hét folyamatos hordás után érdemes 1-2 napos szünetet tartani, amennyiben csökkenne a hatása.

A horkolásgátló készülék két rétegű allergénmentes poliamid műanyagból készül.

A készüléket érdemes minden nap használat előtt, vagy után fertőtlenítő tablettás vízbe helyezni. A tablettás oldatban a csomagoláson megadott ideig kell áztatni majd bő vízzel le kell öblíteni. A fogsor fertőtlenítő tablettát bármely patikában, vagy nálunk is beszerezheti.

Amennyiben elégedetlen a készülékkel, vagy nem csökkent a horkolás zajszintje, 1 hónapos garanciát biztosítunk.

A készülék nem okoz kényelmetlenséget. Az első 3-4 hétben érezhetünk feszülést, vagy apró kellemetlenséget, de ez elmúlik. A kezelés elején fokozott nyáltermelődést érezhet, ez normális és el fog múlni.

A lenyomatvétel nem fájdalmas, fogorvosi rendelőben történik, úgynevezett lenyomatkanállal az orvos leveszi a mintát, hogy egyedileg az ön fogazatára készüljön el a termék. A folyamat nem tart többet 5-10 percnél.

A terméknek nincsenek eddig ismert mellékhatásai. Feszülést, vagy apróbb kellemetlenséget érezhet az első pár hétben ami el fog múlni! Amennyiben a fogak elmozdulását érzékeli, a fogorvost a lehető leghamarabb értesíteni kell. Ezután a fogorvos dönt arról, hogy a készülék alkalmazható-e a jövőben is.

Scroll to Top